Thummim-code

De Thummim-Code is een baanbrekende, eenvoudige en allesomvattende methode van transformatie en heling, gebaseerd op het groeiende bewustzijn in deze nieuwe tijd.

De Thummim-Code is een bijzondere, Energetische Stoel die zo is gemaakt dat er een bundeling van energie ontstaat, een zogenaamde krachtplek. Door zitting te nemen in de Thummim-Code wordt een persoon “aangeraakt” en vindt er een uitwisseling/transformatie plaats op een moeiteloze manier. Voor de meeste mensen is deze uitwisseling van energie goed voelbaar.

De Thummim-Code is vergelijkbaar met een krachtplek. Krachtplekken zijn plekken op aarde waar de energie sterker is door bundeling. Veel oude bijzondere gebouwen zijn (vooral in vroegere tijden toen deze kennis nog voorhanden was) gebouwd op krachtplekken. Op zo’n plek kunnen mensen zich laven, verruimt het bewustzijn zich, wordt hun energie opgeladen en vindt heling plaats.

Ieder mens heeft het diepe verlangen om zich goed en vitaal te voelen.  Soms eisen stress, werkdruk, klachten, blokkades en spanningen echter hun tol, zij veroorzaken blokkades in ons energiesysteem.

Door wetenschappelijk onderzoek is aangetoond dat wij onze linker hersenhelft (ratio) veel meer gebruiken dan onze rechter hersenhelft (intuïtie), dit geeft stagnaties tussen denken en voelen. De Thummim-Code verbindt beide hersenhelften waardoor het denken geleid kan gaan worden door een diep innerlijk weten ,intuïtie.

Albert Einstein zei niet voor niets: “Onze intuïtie is een heilig geschenk en ons rationele verstand zijn dienaar. We hebben echter een gemeenschap geschapen die de dienaar vereert en het geschenk vergeten is”. De Thummim-Code activeert het nieuwe  ‘denken’ en voelen zodat er met meer vertrouwen, duurzaamheid, plezier en succes gewerkt kan worden.

1

Niet alleen privé maar ook voor bedrijven, centra en instellingen is de Thummim-Code een krachtplek waar deze blokkades kunnen worden opgeheven. Daardoor voelen de mensen zich weer vitaler en vrijer. In bedrijven zijn dit eigenschappen die nodig zijn om een krachtige unieke bijdrage te leveren aan het totaalconcept van een organisatie en beter gebruik te kunnen maken van  ieders creatieve kwaliteiten.

De Thummim-Code is bewust ontwikkeld om een krachtplek te vormen die bevrijdend, ontspannend en vitaliserend werkt. Zo kan er gemakkelijk een netwerk van nieuwe zuivere en vruchtbare verbindingen in organisaties ontstaan. Een levendige manier van samenwerken, waarbij medewerkers vanuit vrijheid en eigen verantwoordelijkheid hun unieke waarde toevoegen aan het geheel.

Gebruik: Zet de Thummim-Code op een door jou gekozen plek. Ga lekker zitten en ontspan, leg je handen op de gouden en zilveren schijf in de armleuningen. Laat de stoel werken, het kan voelbaar zijn maar niet iedereen voelt het. 20 minuten is meer dan voldoende. Max. 3 keer per week.

De Thummim-Code is een van de drie Energetisch Stoelen en is o.a. speciaal ontworpen voor organisaties en centra, omdat de stoel werkt in een groter veld of verband. Hij heeft een grote reikwijdte.

Verschillende therapeuten en/of coaches werken ermee in hun praktijk en de Thummim-Code heeft ook al zijn weg gevonden naar vele mensen die enthousiast zijn over zijn krachtige werking in hun (privé) huis. Je kunt dit vergelijken met een krachtplek die iedereen aanraakt. Dat betekent, dat als meerdere mensen in een organisatie/praktijk/centrum deze krachtplek ervaren of bezoeken,  dit  doorwerkt op het gezamenlijke  energieveld . Mensen zijn zowel de dragers van, maar ook met elkaar verbonden door dit energieveld.

Het strak gekozen uiterlijk met een knipoog naar het modernisme uit de jaren 20 van de vorige eeuw maakt de  Thummim-Code ook nog eens een blikvanger in je kamer of ruimte.

Als  mensen de Thummim-Code gebruiken, werkt dit ook sterk door in hun omgeving/organisatie in de zin van meer energie, heling, creativiteit, zuivere  samenwerking,  succes en bezieling.

De Thummim-Code is in meerdere kleuren leverbaar al naar gelang uw wensen.
Prijs: € 995,- exclusief b.t.w.

Neem contact op met ons!

Mail ons!

Not readable? Change text. captcha txt