Terra-Code

De Terra-Code activeert het herstel van de harmonie in de natuur, zowel in landschappen en tuin, als ook in je menseigen natuur.
In de Lichtkegels zitten speciale kristallen die de dragers zijn van die geometrieën waarop alle natuurlijke verschijnselen in de wereld zijn gebaseerd. Zij zorgen ervoor dat de harmonische ordening, de zuivere geometrische patronen in de natuur weer mogen herstellen. Het goddelijk plan wordt gekend.

De Terra-Code activeert het herstel van de harmonie in je tuin. Helpt om de natuurlijke balans te herstellen zodat het microklimaat zichzelf regelt. Net als in de huizen waarin wij wonen, gebeurt er ook van alles in je tuin en in de natuur. Bomen, planten, kruiden, grassoorten, bloemen, alles communiceert met elkaar. Ze delen voedingsstoffen, helpen en ondersteunen elkaar en creëren zo een gezond ecosysteem. Alles ademt en er komt zuurstof vrij. De natuurkrachten zijn grote rustgevers en helers. Vergeet nooit dat jouw tuin, hoe klein of groot, een complex leefgebied is voor duizenden soorten van leven.
Ooit werd de beeldvorming gescheiden van de goddelijke gelijkenis, met als gevolg entropie (wanorde) en vervuiling. Deze vervuiling is ook merkbaar in de natuur.
Er zijn twee maten beschikbaar die hetzelfde werken. Kies wat je mooi vindt. De grotere maat is ook uitermate geschikt voor grote tuinen, bossen en natuurgebieden.

Waaraan kun je de werking van de Terra-Code herkennen?
Binnen het veld van de code groeit en bloeit alles beter, voller en mooier.
Het veld brengt je eigen natuur in zicht waardoor je beter voor jezelf gaat zorgen en vanuit je hart meer kunt leven naar je eigen natuur.
Indien je een vijver hebt zal het water glashelder worden, de algengroei verminderd.
Er komen meer vogels in je tuin en ze zijn meer aanwezig.
De Terra-Code brengt je dichter bij jouw eigen speelse natuur en nodigt je uit om contact te maken met al het leven in de natuur om jou heen….de natuurwezens laten zich zien!

Plaatsing
Zet een Lichtkegel aan de ene kant van je tuin of in het gebied waar je ze wilt plaatsen en de tweede aan de andere kant. Volg je intuïtie en zet ze neer waar het goed voelt voor je. Verplaats ze niet meer als ze eenmaal staan; het Veld bouwt zich namelijk op in een tijdspanne van drie maanden. Het Veld heeft een reikwijdte van 5.6 kilometer in alle richtingen vanaf het middelpunt tussen de kegels.

Prijs
De kleine set kost €333,- excl. eventuele verzendkosten.
De grote set kost €360,- excl. eventuele verzendkosten.

Neem contact op met ons!

Mail ons!

Not readable? Change text. captcha txt