Terra-Code

De Terra-Code activeert het herstel van de harmonie in de natuur (landschappen, tuin).

In de Lichtkegels zitten speciale kristallen die de dragers zijn van Getal-Licht-Symboolcodes, de goddelijke Licht- en Taal-code en de goddelijke Geometrie, die de harmonische ordening, de zuivere geometrische patronen in de natuur weer mogen herstellen . De kracht van de Terra-Code bestaat uit het feit dat ze werkt met zuivere opbouwende bewustzijnsoverdracht in overeenstemming met het goddelijk plan.

Ooit werd de beeldvorming gescheiden van de goddelijke gelijkenis, met als gevolg entropie en vervuiling. Deze vervuiling is ook merkbaar in de natuur. De Lichtkegels werken altijd in paren met twee polen waardoor een mechanisme ontstaat dat werkt via ‘Quantum’ verbinding. Energie wordt heen en weer gezonden zonder waarneembaar tijdsverloop en dit Veld wordt groter en groter. Omdat zij in paren werken ontstaat er spontane vermeerdering naast harmonische ordening. Als de Lichtkegels eenmaal geplaatst zijn is het raadzaam dit Veld niet meer verstoren. Je mag ze licht verplaatsen maar liever niet compleet verhuizen. Als je zelf verhuist mag je ze natuurlijk mee nemen. Het duurt dan enkele maanden eer het veld zich weer volledig heeft opgebouwd in je nieuwe tuin.
Er zijn twee maten beschikbaar die hetzelfde werken. Kies wat je mooi vindt. De grotere maat is ook uitermate geschikt voor grote tuinen, bossen en natuurgebieden.

Plaatsing
Zet een Lichtkegel aan de ene kant van je tuin of in het gebied waar je ze wilt plaatsen en de tweede aan de andere kant. Verplaats ze niet meer als ze eenmaal staan; het Veld bouwt zich namelijk op in een tijdspanne van drie maanden.

Prijs
Kleine set kost €333,- excl. eventuele verzendkosten.
Grote set kost €360,- excl. eventuele verzendkosten.

Neem contact op met ons!

Mail ons!

Not readable? Change text. captcha txt