Workshop: Leer de Energetische Stoelen volop te benutten

Heb je een of meer Energetische Stoelen van Monique Timmers en werk je als coach of therapeut? Wil je graag een verdiepingsslag maken, meer werkvormen leren kennen en nog meer resultaat halen uit de Stoelen? Dan is de workshop Energetische Stoelkunde wat voor jou. Gedurende 1,5 dag gaan we samen aan de slag. Je bent natuurlijk ook van harte welkom als je geen coach of therapeut bent, maar graag voor jezelf de Energetische Stoelen beter wil leren kennen en benutten.

We focussen ons met name op het volgende:

Leer de Energetische Stoelen en bijpassende werkvormen nog beter kennen en toepassen, aansluitend bij jouw werkpraktijk. Wanneer zet je nou welke Energetische Stoel in aansluitend bij de vraag en op welke manieren kun je je cliënt hierbij zo goed mogelijk begeleiden?

Jij als professional: hoe sta je tegenover het werken en inzetten van de Energetische Stoelen? Wat kom jij als professional hierin tegen en wat heb je nodig om je volledig capabel te voelen om de Stoelen in te zetten voor je cliënten en hun welzijn?

In deze workshop ontvang je extra stimulans en impuls om de Energetische Stoelen in te zetten op een manier die bij jou past en je daarbij zelf vertrouwd te voelen. Je doet inspiratie op om jouw rol als coach / therapeut te optimaliseren.

Er zal aandacht zijn om de juiste woorden en communicatie in te kunnen zetten rondom het presenteren en uitleggen van de Energetische Stoelen. Hoe leg je dat nou uit passend aan diverse doelgroepen, toehoorders en cliënten?

Praktijkervaringen en ideeën worden aangereikt en uitgewisseld, zodat je een vollediger beeld krijgt bij de werking van de Energetische Stoelen en hun mogelijkheden. We gaan ook oefenen met elkaar.

Je krijgt een uitgebreider netwerk van coaches en therapeuten die ook met de Energetische Stoelen werken, waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.

Deze workshop wordt gegeven door Marjon Legveld. Voor meer informatie kun je contact opnemen met haar door te mailen naar marjon.legveld@in-spirit.nl, te bellen naar 0620375559 of gewoon door hier te klikken.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Neem contact op met ons!

Mail ons!

Not readable? Change text. captcha txt