Elektro-Code

Bij de Elektro-Code zorgt vooral de Goddelijke Licht-Code ervoor dat een zuiver patroon van Levend Licht zich mag ontvouwen. Daardoor ben jij in staat om belastende stralingen buiten je te houden. Door de Goddelijke Licht-Code ontwikkel je de juiste kleurwaardes en mathematische kleur-geometrieën in jouw aura, hetgeen meetbaar is! Dit helpt om belastende energetische invloeden, zoals elektrosmog, 4 en 5G stralingen, kortom alle stralingen die belastend zijn voor jouw lichaam, sterk af te zwakken. Dit patroon bouwt zich op in ons eigen energieveld zodat we ook buitenshuis beschermd zijn en ons krachtig voelen.

Het is nu de tijd dat de zuivere goddelijke rasters van Kennis, Licht en Liefde zich weer uitvouwen. Omdat deze kennis ons ontnomen werd (bij de val in bewustzijn van de mensheid) is er entropie (wanorde) ontstaan. Sindsdien zijn de meeste menselijke scheppingen vervuilend, schadelijk en belastend voor milieu, mens, dier en natuur en kunnen we dit enkel op een moeizame langzame manier herstellen. Dit mag nu anders…moeiteloos, krachtig en bewust. Wij zijn de scheppers van de nieuwe Aarde. Er is een verandering gaande…wij mogen nu onze oude jas uittrekken. We kunnen nu ons lichaam en de aura opbouwen naar een hogere vorm van Licht waardoor we veel meer beschermd zijn. Je ontwikkelt door de werking van de Elektro-Code vijf nieuwe Lichtlichamen waardoor je aura volledig wordt aangepast:

Het Elektro-magnetische lichaam
Dit is onze aura zoals we die kennen maar wel in een hogere trilling, elektronisch Licht of Levend Licht.

Het Epi-kinetisch lichtlichaam
Het lichaam dat spirituele Lichtcoderingen kan ontvangen.

Het Eka-lichaam of relativiteitslichaam
Dit lichaam zorgt voor een rustige balans, voor en achter, alles in evenwicht, je wordt
niet of weinig meer geraakt door omstandigheden of schrikmomenten.

Het Gematria-lichaam
Het voertuig van Licht-synthese, gevormd door de levenskracht van de Heilige Geest. Dit lichtlichaam bestaat uit numerologische getallen, klanken, geometrische patronen en geheime tekens. Dit lichaam zorgt er uiteindelijk voor dat de 666 (de uiting van entropie en verslaving aan allerlei menselijke geneugtes) omdraait en 999 wordt! De 999 staat voor het samenvloeien van alle kennis, wijsheid en Licht. Loskomen van allerlei invloeden die ons belasten.

Het Zohar-lichtlichaam
Dit is de schittering/uitstraling naar buiten die de verbinding weergeeft tussen de ziel, geest en lichaam van het uiterlijke Licht. Zo worden wij ziel/Geest.

 

Plaatsing
Zet één Lichtkegel aan de ene kant van je huis en de tweede aan de andere kant. Volg je intuïtie en zet ze neer waar het goed voelt voor je. Verplaats ze niet meer als ze staan, het Veld bouwt zich namelijk op in een tijdspanne van drie maanden. Het veld heeft een reikwijdte van 1,6 kilometer in alle richtingen vanaf het middelpunt tussen de kegels.

Prijs
Er is een set van twee kegels van 9cm hoog en een set van 12cm hoog. De werking is echter exact hetzelfde. Kies gewoon wat je mooi vindt.
De kleine set kost €333,- excl. eventuele verzendkosten.
De grote set kost €360,- excl. eventuele verzendkosten.

Neem contact op met ons!

Mail ons!

Not readable? Change text. captcha txt