Aqua-Code

´Het voelt alsof er in mijn cellen er soort vernieuwing, opfrissing en zachtheid aanwezig is´

De Aqua-Code activeert de zuivere oer trilling van water in waterleidingen en vijvers en aangezien ons lichaam ook voor meer dan 80% uit water/vocht bestaat, heeft dit ook een fysieke werking. Je kunt stellen dat water weer een levenselixer wordt.

In de Lichtkegels zitten speciale kristallen die de dragers zijn van Getal-Licht-Symboolcodes en Goddelijke Licht- en Taal-codes die tezamen met krachtige geometrische patronen het zuivere harmonische patroon van water weer herstellen. De kracht van de Aqua-Codes bestaat uit het feit dat ze werken met zuivere opbouwende bewustzijnsoverdracht in overeenstemming met het goddelijk plan. Ooit werd de beeldvorming gescheiden van de oorspronkelijke essentie, met als gevolg entropie en vervuiling. Deze belasting (water is een drager) is waarneem en meetbaar in ons huidige water.

De Lichtkegels werken altijd in paren met twee polen waardoor een mechanisme ontstaat dat werkt via ‘Quantum’ verbinding. Energie wordt heen en weer gezonden zonder waarneembaar tijdsverloop en dit Veld wordt groter en groter. Omdat zij in paren werken ontstaat er spontane
vermeerdering naast harmonische ordening. Als de Lichtkegels eenmaal geplaatst zijn is het beter om ze niet meer te verplaatsen teneinde het Veld niet meer te verstoren.

 

Alles wat is en leeft heeft een uitstralend elektromagnetisch veld ook wel aura genoemd. Of het nu mensen zijn, dieren, bloemen, bomen, een landschap, een kerk, huis of een ander gebouw. Alles heeft een aura die bestaat uit lichtschakeringen; golvende geometrische patronen in allerlei kleurschakeringen. Wetenschappelijk is aangetoond dat deze energie meetbaar is. Gezond zijn en harmonie, maar ook zuiverheid en wijsheid worden weer gegeven en geactiveerd door dit uitstralende veld. We noemen dit veld ook ‘levensenergie’ en de grootte en zuiverheid van dit veld of aura, bepalen in feite de complete vitaliteit maar ook het zelfreinigend vermogen.

De levensenergie gaat door een opgaande lijn in evolutie naar een hogere trilling waardoor we eeuwenoude informatie en vaak belastende herhalingen (karma) kunnen stoppen.

We stappen uit de vastzittende conditioneringen en belemmeringen van de 3de dimensie, een zich herhalend patroon waardoor werkelijke veranderingen niet kunnen plaats vinden. We bewegen nu met z’n allen naar de 5de dimensie, dankbaar gebruik makend van de kracht van opbouwende gedachtepatronen waardoor we weer aansluiting krijgen met het goddelijke scheppingsplan. Dit is ons collectieve geboorterecht.

Wij formeren de nieuwe wereld en mogen nu vele oude barrières verwijderen, barrières die we tegen de liefde hebben opgeworpen. Liefde van het hoogste niveau doordringt de planetaire sluiers om een nieuwe wereld te scheppen. Het Licht dat hierdoor ontstaat is vele malen sterker dan dat wat wij kennen. Dit zorgt ervoor dat wij steeds meer in goddelijke beelden kunnen denken en handelen. De goddelijke Lichtwerelden geven ons de mogelijkheid, deel uit te maken van vele intelligentiewerelden die ons collectieve geboorterecht zijn.

“Hoe meer ik me verdiep, hoe meer ik besef dat we niet meer kunnen putten uit oude herinneringen van dat wat we al weten. We kunnen onze spirituele intelligentie en scheppend vermogen gebruiken om het water, de aarde en alles wat leeft met nieuwe kracht op te laden. De nieuwe kracht bestaat uit Licht-emissies; Levend Licht voor bevrijding van de vorm/stof die erg vervuild is geraakt door menselijke scheppingen, verkeerde gedachtepatronen, onkunde en misbruik. Levend Licht is Levend Bewustzijn dat gecontroleerd wordt door goddelijke gedachtevormen die alle destructieve uitwasemingen die we ooit hebben opgebouwd kunnen neutraliseren.”
Monique.

De vier Eco-Codes (Aqua-Code, Elektro-Code, Terra-Code en de Uni-Code) zijn ontwikkeld om werkelijke veranderingen in te zetten waardoor de levensenergie van water, mensen, gebouwen, landschappen en de natuur opbouwend en krachtiger wordt.

Plaatsing in huis
Zet één van de Lichtkegels bij het punt waar de waterleiding binnen komt en de ander bij een kraan aan de andere kant van het huis. Het Veld bouwt zich op in een tijdspanne van drie maanden en daarom is het beter ze niet meer te verplaatsen. Bij vijvers zet je een Lichtkegel
daar waar het water binnenkomt of bij de pomp, de ander aan de andere kant. Ze kunnen zowel in het water als op de oever staan. De Kegels zijn in twee maten beschikbaar maar de werking is gelijk. Kies welke je mooi vindt. De grotere maat is uitermate geschikt voor vijvers.

Reacties na plaatsing
“De biometrische waarde van Bovis, die ik kan meten, was in ons huis ongeveer 6500 wat een neutrale waarde is waar ik overigens blij mee ben want we hebben/hadden heel wat stoorzenders, aardlijnen, wateraders en elektro smog. Onmiddellijk na plaatsing van de Aqua-Code verdubbelde deze naar 13.500. Tien dagen na plaatsing zitten we al op 17.000. Deze waarde wordt enkel gemeten op heilige en sacrale plekken!”

“Het meten van het uitdijend veld van de Aqua-Code met de biosensor en wichelroede geven volgende resultaten. Na plaatsing is het Veld gelijk aan de omtrekken van het huis. Na vijf dagen is het negen meter rond het huis. Na tien dagen vijftig meter!”

“We hebben de eerste dagen na plaatsing met het hele gezin last van spierpijnen en ik heb het gevoel dat dit geen toeval is. Het voelde als een krachtige schoonmaak.”

“Het water lijkt of voelt zachter. Mijn huid voelt zachter aan. Ik drink meer (vanzelfsprekend/onbewust) water.”

“Ik vind ons water lekkerder, en het kan gek klinken, zoeter.”

“Mijn lichaam voelt aan, sinds de plaatsing, alsof er een soort schoonmaak plaats vindt. In het begin goed voelbaar, nu wordt het (na zeven dagen) zachter.”

“Er is een zacht en lieflijk veld van energie in huis sinds de plaatsing van de Aqua-Code.”

“Mensen die op bezoek komen zeggen dat er een hele fijne atmosfeer in huis hangt. Ze vragen wat ik heb gedaan.”

“Ben er heel blij mee, ik kwam terug van een lange vlucht waar ik normaal enkele dagen last van heb. Nu voelde ik me verkwikt zo gauw ik thuis was. Wonderbaarlijk!”

De Aqua-Code is verkrijgbaar in twee verschillende grootten
Er is een set van twee kegels van 9cm hoog en een set van 12cm hoog. De grote zijn bedoeld voor in vijvers of meertjes. De kleine zijn bedoeld voor waterleidingen binnenshuis wat soms handiger kan zijn afhankelijk van de situatie. De werking is echter exact hetzelfde. Als je een grote set zou prefereren vanwege optische redenen kan dat ook.

Prijs                                                                                                                                                             

De prijs voor een kleine set (9cm) is €333,- excl. eventuele verzendkosten. Een grote set (12cm) kost €360,- excl. eventuele verzendkosten.

Neem contact op met ons!

Mail ons!

Not readable? Change text. captcha txt