Aqua-Code

´Het voelt alsof er in mijn cellen er soort vernieuwing, opfrissing en zachtheid aanwezig is´

De Aqua-Code staat voor levenskracht. Hij activeert met zijn specifieke elektromagnetische veld de zuivere oer-trilling van water in waterleidingen maar ook vijvers. Ons lichaam bestaat echter voor meer dan 80% uit water en daardoor heeft de Aqua-Code ook direct een duidelijke fysieke werking op onszelf. Er ontstaat een betere innerlijke verbinding omdat water een enorme geleider is. Je verbinding met het universum en de aarde wordt krachtiger. Je kunt stellen dat water met de inwerking van de Aqua-Code weer een waarlijk levenselixer wordt. De kracht van de Aqua-Code is dat hij werkt met zuivere opbouwende bewustzijnsoverdracht in overeenstemming met het Goddelijk plan.

Door de Aqua-Codes worden de Heilige Geometrieën van Licht gecodeerd in een hogere trilling in het veld. Het activeert letterlijk “de regenboog frequenties”. Dat gebeurt in lichtlichamen die een volkomen nieuwe aura gaan vormen. Deze zorgen ervoor dat de kleuraspecten in ons lichaam die we nog missen vanwege het 3D bewustzijn weer gebalanceerd worden, waardoor het veel gemakkelijker wordt om het bewustzijn van de 5e dimensie, ons nieuwe bewustzijn aan te nemen.

De energetische waterkwaliteit neemt toe, het water wordt smaakvoller, zachter en tegelijkertijd levenskrachtiger. De oerkracht keert terug.
Energieën in en om het huis worden harmonieuzer, minder emoties, meer rust, conflicten lossen op. Water staat voor de gevoelsaard.
Vaak zien we dat vijvers rondom het huis binnen een paar dagen glashelder worden, zeker in combinatie met de Terra-Code. De vijver verzorgt zichzelf.
Je krijgt meer inspiratie en er ontstaan nieuwe inzichten. Zowel mensen als dieren zijn beter in staat om hun afvalstoffen af te voeren.
Allergische reacties worden minder of verdwijnen. Dieren reageren heel mooi op de Aqua-Code, vaak zien we een spontaan herstel van de gezondheid.

De Aqua-Code voelt als een krachtige heler op de emotionele (water)laag. In en om het huis zorgt hij voor ontspanning in alle waterbewegingen in leidingen, vijvers, wateraders etc. Hij draagt de code van het Oerwater in zich. Een diepe buiging is op zijn plaats.

Plaatsing
Zet bijvoorbeeld één van de Lichtkegels bij het punt waar de waterleiding binnen komt en de ander bij een kraan aan de andere kant van het huis. Volg je intuïtie en zet ze neer waar het goed voelt voor je. Het Veld bouwt zich op in een tijdspanne van drie maanden en daarom is het beter ze niet meer te verplaatsen. Het veld heeft een reikwijdte van 5.6 kilometer in alle richtingen vanaf het middelpunt tussen de codes.
Bij vijvers zet je een Lichtkegel daar waar het water binnenkomt of bij de pomp, de ander aan de andere kant. Ze kunnen zowel in het water als op de oever staan.

De Aqua-Code is verkrijgbaar in twee verschillende grootten
Er is een set van twee kegels van 9cm hoog en een set van 12cm hoog. De werking is echter exact hetzelfde. Kies gewoon wat je mooi vindt.

Prijs
De prijs voor een kleine set (9cm) is €333,- excl. eventuele verzendkosten. Een grote set (12cm) kost €360,- excl. eventuele verzendkosten.

Neem contact op met ons!

Mail ons!

Not readable? Change text. captcha txt